Smertefri behandling

sider_efter_kirurgi

Beroligende medicin

Er man meget nervøs og bange, har man en lav smertetærskel. Da kan man med fordel få noget beroligende medicin en times tid før en behandling. Det virker godt, men kræver, at der er en ansvarlig voksen person til stede, når man skal følges til og fra klinikken. Man må ikke selv føre motorkøretøj eller bevæge sig ud i trafikken, når man har fået beroligende medicin. Klinikken kan udlevere medicinen hvis vi sammen skønner det nødvendigt.

The Wand ”Tryllestaven”

The wand leverer et computerkontrolleret flow af bedøvelse der medfører øjeblikkelig smertefrihed for alle behandlingstyper.

The wand hverken ligner eller føles som en sprøjte. Det er et blyantlignenede værktøj der tilsluttes en computer der styrer bedøvelsen.

wand2Fordele ved The Wand:

Smerten ved stikket forsvinder. Bedøvelsen sker langsomt dråbe for dråbe i et computerstyret forløb hvor nålen føres igennem væv der allerede er bedøvet.

Der er ingen lammelse eller følelsløshed. Bedøvelsen bliver placeret fuldstændig præcist, for eksempel i nerverne til en bestemt tand. Før blev store dele af munden bedøvet, også muskler og slimhinder. Med The Wand beholder læber, kinder og tunge den normale bevægelighed og følsomhed uden at man hæver op eller lammes.

Der er ingen ventetid på at bedøvelsen skal virke. Når den er lagt kan behandlingen gå i gang med det samme.

Der er ingen skrækindjagende sprøjte. Wanden ligner en fin blyant tilsluttet en computer.

 

Comments are closed.